lørdag den 17. november 2012

Så er vi landet i Sydney!

HEJ DERHJEMME!!!!

Så er vi kommet godt herned og har haft vores dag i Sydney.
Turen herned gik lige som den skulle, ingen forsinkelser, ondt i ørerne eller for mange tisseture under flyveturen.....


Vores dag startede herligt med Maja, Mikkel, Britt og Brian kom forbi med morgenmad - så vi kunne få sagt ordentligt farvel - super hyggeligt!

Vi blev sendt afsted fra Vejle Banegård kl. 9.13 af Nicolaj (kys til dig fra Anne) også kom Trillo, Lotte (Nicolajs mor) og Jokke (Nicos lillebror) og overraskede os! SÅ DEJLIGT!



Første tur fra Kastrup til Dubai tog 6 timer og gik helt smertefrit. Vi sad alle fire på række med hver sin skærm på sædet foran. Så vi fik tiden til at gå med at se film, høre musik og en lille morfar.

Vi landede så Dubai og havde et par timers ventetid, hvor vi fik lidt aftensmad og gik rundt og rundt i lufthavnen for at få lidt gang i benene.

Så kom vi til den lange tur fra Dubai til Sydney på hele 13 timer..... Men igen gik det uden problemer og vi havde simpelthen en fest i flyet! Igen med masser af film, fly-mad (altid en fornøjelse) og HYGGE!

Vi ankom til Sydney fredag aften kl. 23 (australsk tid - vi er 8 timer foran jer), vi tog en taxa til hotellet og prøvede på at sove...... Lidt ramt af jetlag.



Nu er klokken 19, og vi er næsten lige kommet tilbage til hotellet, som forresten ligger helt centralt! Vi har haft en dejlig dag i Sydney, hvor vi har gået omkring 15 km, været ude at sejle, ude at køre "Sight-Seeing bus, fået en lille middagslur på stranden på Manly og nu er det snart tid til aftensmad, som i dag er pizza! JUBI!



Og forresten, så giver Emil gerne et fyldigt referat af den guidede bustur! Han var utrolig engageret hele vejen, som det ses på billedet.....

Imorgen tidlig går turen til New Zealand - herligt!

God weekend!


Vi har sat vores fodaftryk i tunnellen under Harbour Bridge!!!
P.s. vi har haft 20-25 grader!!!