fredag den 14. december 2012

Hamilton


Heyson derhjemme!

Så er det snaaaart JUUUUUL – jubiiiiiii!!!

Nå – men lige pt. befinder vi os i Gisborne, som ligger ude på østkysten, i det mest lækre sommerhus EVER! Første parket direkte ud til Stillehavet. Vi har lejet det af et ægtepar, så det er simpelthen så hyggeligt og beboeligt!

Men vi ankom i går d. 14/12, efter nogle gode dage i Hamilton.
Vi ankom til Hamilton d. 12/12, hvor vi kørte en tur rundt i byen…. Også det aller vigtigste den dag – vi havde fået DÅSELEVERPOSTEG i pakkekalender (vi takker af alle vores hjerter!!!), så selv om aftensmaden stod på rugbrød, så var det så lækkert!


Dagen efter, altså torsdag d. 13/12, var det store shoppedag. Hamilton er den største by, som vi rammer inden jul, så vi skulle selvfølgelig have købt julegaver – så vi kørte ud til The Base, som er New Zealands største shopping kompleks og delte os og fik købt MASSER af julegaver!

Senere på dagen kørte vi ind til centrum af Hamilton, hvor Emil, mor og Ulle fik sig en lækker frokost, mens Anne var en tur til frisøren :-)



Omaftenen stod den på THE HOBBIT! Vi skulle jo næsten ind og se den! Optaget på New Zealand og det hele. Og det var en god oplevelse på næsten 3 timer! Og mor fik næsten spist hendes KÆMPE popcorn!!!
Filmen kan klart anbefales og vi kan skrive under på, at sådan som landskabet præsenteres i filmen, sådan ser den også ud in real life!!!!


Og ja, i går d. 14/12 ankom vi altså til Gisborne, efter en køretur fra vestkysten til østkysten på 400 km., og med at lille stop på vejen med lidt morgenmad :-)


Og ja...... nu holder vi bare ferie hele weekenden (ikke fordi, vi ikke har holdt ferie i en måned nu???)
Og det ser så ud på følgende måde på vores fantastiske terrasse!!

Det er lige til at holde til......

Ha’ en dejlig weekend derhjemme!
KNUS og KRAM!