tirsdag den 11. december 2012

Hastings


Hej igen derhjemme!

Nå, nu er det tirsdag d. 11. december om aftenen hernede hos os! Lige pt. befinder vi os ved Lake Taupo, hvor vi skal være til i morgen – men det skal vi nok skrive mere om.

Vi ankom til Hastings søndag d. 8/12 om eftermiddagen efter en køretur på 5 timer fra Wellington. Vi skulle lige passere to juleoptog i nogle mindre byer, men det var nu hyggeligt!
På vejen til Hastings kom vi igennem en by, som hedder Dannevirke, og ja, det hedder den faktisk. Det var sjovt at se. Ikke fordi der var specielt meget dansk over den, for mange kunne hverken få smørrebrød, remoulade eller LAKRIDS… Men der var vikinger! Også var der et FARVEL-skilt, når man forlod byen! Sejt nok!


Da vi ankom slappede vi bare lidt af, og gik en tur i spa og hyggede! Og så julekalender :-) 

Mandag d. 9/12 kørte vi lidt nord for Hastings til en utrolig hyggelig og meget turistet by, som hedder Napier. Vi havde nemlig bestemt, at dagen skulle bruges på en god cykeltur og det blev det også til! Vi cyklede fra Napier langs vandet – 55 km. i alt blev det til! En rigtig smuk tur med et par stop undervejs (is, billeder, punktering….)     


Da vi kom tilbage fik vi en sen frokost og kørte tilbage til campingpladsen og hoppede en tur i poolen! SKØØØØØNT :-) for resten, så havde vi 30 grader….

I går d. 10/12 var vi en tur i badeland! Hvor det vrimlede med skolebørn – men det gjorde det nu bare hyggeligere! Vi spillede et spil minigolf og solede – Ulle vandt…….

Senere på dagen kørte vi ud til Cape Kidnappers, som er et kendt fuglested - yngle sted for suler (andet ved vi faktisk ikke….) Men det var smukt! Og vi hyggede os!
Igen en dag med 30 grader…. J

Og i morges stod vi op pakkede vores habbengut og kørte vestpå ind i landet til Lake Taupo, hvor vi er nu… Det skal vi nok skrive om. I morgen skal vi nemlig noget vildt J

Ha’ en dejlig dag derhjemme!
STORE knus herfra!