lørdag den 24. november 2012

Franz Josef og Haast

Godmorgen derhjemme!

Så er vi vågne herovre (dog ikke stået op...) Kl. er 8.03 søndag morgen og vi befinder os i Haast, en by on the Westcoast!

Vi har haft nogle gode dage, siden vi forlod Kaikoura med gode oplevelser!

Planen var, at vi skulle vi Kaikoura i øst til Franz Josef ovre i vest, og det var en helt fantastisk tur tværs over sydøen. Vi havde nok 200 km. bjergkørsel. Vi kørte 350 km. på 7 timer og vi mødte nok 10 biler.... Det er ikke CO2, vi udleder mest af herovre!!!

Vi så nåede vi Franz Josef, som er en kendt gletcher-by. Vi ankom torsdags d. 22. omkring eftermiddag, så fik vi os en lille middagslur efterfulgt af spil og spabad!



Dagen efter skulle vi da op og se gletcheren!!! Fra da vi GIK hjemmefra og til vi kom hjem, havde vi nok gået 15 km., og det skal lige siges; at det var i et UTROLIG RASKT tempo!!! Men det var en rigtig fed tur og gletcheren var kæmpe stor!



Da vi kom hjem, var vi trætte........


D. 24. (igår) gik turen videre til Haast - vi troede egentlig, byen var lidt større.... Men den var mere øde, end de to andre til sammen :-) fantastisk, at der er net herude!
På vej til Haast holdte vi stop ved Fox Glacier - som også var kæmpe stor og flot!



Også holdte vi stop ved Knight Point View, som også var flot (selv om Emil og Anne lige havde sovet....) Det ligger på vestkysten lige ud til Det Tasmanske Hav.



Men her er stadig smukt i Haast, og vi havde en hyggelig eftermiddag med læsning, film, løbetur og 10.000 (selvfølgelig både med peanuts, slik, popcorn, chokolade og cola!!!)


Senere på aftenen gik vi en tur ved stranden og så Forbrydelsen og gik i seng!



Lige nu er mor og Ulle ved at lave morgenmad - Emil ligger og spiller fifa - så alt er godt!

Ha' en fortsat god weekend derhjemme!
KNUS herfra!!!

P.s. masser af <3 til Nicolaj derhjemme!!! 22 måneder <3