mandag den 24. december 2012

Coromandel - JUL


Hej alle sammen!

Og rigtig GLÆDELIG JUL!
Lige nu har vi d. 25. om morgenen, dvs. at lige nu danser I omme juletræet hjemme i Danmark, I har fået lækker mad og snart skal I åbne gaver!
Akkurat som vi gjorde det i går aftes – dog med et lidt mere alternativt juletræ og en lidt anderledes julemenu, end vi er vant til (det vi savnede mest, var BEDSTEs frikadeller!!!), meeeeen vi fik lækker risalamande, som var mors store eksperiment! Og det var lige til en 12’er!

Nå, men d. 23. var vi i Thames, som er den største by her på Coromandel, hvor vi handlede ind til jul og Emil og Ulle fejrede bedstefars fødselsdag med en frokost på Maccen!


D. 24. stod vi op og fik god morgenmad, så gik vi en lang tur også sprang Emil og Anne en tur i poolen, på trods af kraftigt regnvejr stort set hele dagen.


Så begyndte vi at gøre klar til julemaden og fik dækket fint op og pyntet væres ”juletræ” også havde vi ellers bare en skide hyggelig aften – alle fire sammen. Længe siden vi har prøvet det!


Julemenuen var yderst vellykket og bestod af:
- lam, tziziki og hvidløgsbrød
- bøffer fra NZ angus kvæg, kyllingespyd, to slags kartofler, salat og sovs
- risalamande


Så nu går turen videre til sidste destination – den største by Auckland! Også går turen hjemad på torsdag! Og vi glæder os til at se jer alle sammen igen!

Ha’ en dejlig jul og nogle skønne juledage!
Masser af knus fra fire danske nisser i NZ