fredag den 7. december 2012

Picton



Hej derhjemme!

Søndag d. 2. gik som tidligere skrevet med en laaaaang køretur på små 700 km. fra Dunedin i syd til Picton helt i nord. Det gik helt fint.

Vi ankom ved hytten ved 15-tiden, fik en omgang frokost, gik en tur i byen, sprang en tur i poolen og fik  hjemmelavet pizza til aftensmad (lige efter Ulles ønske!)



Mandag d. 3. vågnede vi op til 30 grader…. Mere kan man vist ikke forvente! Så vi besluttede hurtigt, at i dag skulle være en afslapning-sol-strand-pool-spille-dag! Og det var vist det, og hjemmelavede burgere til aftensmad!



Tirsdag d. 4. havde vi planlagt en tur vestpå, men stadig helt oppe i nord. Over til det sted i hele New Zealand, som siges at have flest soltimer – nemlig Abel Tasman Bay. Vi så også byerne Nelson og Kariteriteri, hvor vi fik en lille is.


Vi gik en laaaaaaaang og hyggelig tur i Abel Tasman National Park også kørte vi på Queen Charlotte Track på vejen hjem – mange hårnålesving, men en smuk tur!



Onsdag d. 5. vågnede vi op til regnvejr! Nå, men det skal jo også prøves!?!? Vi lå i sengen til kl. 11, så så Emil og Ulle Papillon, mens pigerne læste.

Om eftermiddagen havde vi TURNERING!!! Der blev dystet i bordtennis, air-hockey, bordfodbold, 10.000 og casino. Sikke en hård omgang, men SJOVT! Og den samlede vinder blev mor – det må være alt den livserfaring J

Torsdag d. 6. skulle vi op og med færgen fra sydøen til nordøen, men af de smukkeste sejlruten, hvor starten er ud gennem Queen Charlotte Sound – utrolig smukt.


Så nu bliver det spændende at se, hvordan hovedstaden Wellington ser ud….

FORRESTEN….. Så er det jo blevet den bedste måned på året! Vi har altså også fået indført nogle nye rutiner:
Kalenderlys - som Nico har givet os med <3
Skrabekalender fra Jokke og familien Carstensen
Pakkekalender fra fam. Carstensen
SLIKpakkekalender fra Trillo
Jul på Vesterbro – ser vi ALLESAMMEN
Brødrene Mortensen Jul – kun mor, Emil og Anne (det gider Ulle SGU ikke)
Pyrus – kun Emil og Anne, når de skal sove
Om søndagen får Anne også adventspakke fra Nico!!!

Så vi nyder julemåned i fulde drag, selv om der er lyst til kl. 21 om aftenen og der er mere sol end skyer!

P.s. jeg (Anne) har lige lyst til at vise jer, sådan en flot bog, jeg har fået af Nicos søde lillebror Jokke, inden vi tog afsted.... En bedre svoger skal man sgu lede længe efter!!!!



Knus herfra!