søndag den 9. december 2012

Wellington


Hello Denmark!

Håber, I alle har det godt på trods af snekaos og kolde temperaturer.

Vi har det godt, - på trods af jordskælv!

Vi ankom til Wellington fredag d. 6/12 efter en sindssyg flot sejltur! Og Wellington var smuk allerede fra havet! Dog var der et tungt skydække over NZ’z hovedstad!


Vi fandt vores hytte, som lå lidt underfor byen – men ligesom de andre steder, så var den rigtig fin! Dernede går de VIRKELIG op i fladskærme. Skid med om der er gryder eller elkedel, vi er altså 100% sikre på mindst en 50-tommer skærm!

Det begyndte at regne i stride strømme, så vi besluttede hurtigt, at vi da skulle i en tur i biografen og det skulle da ikke bare være hvilken som helst biograf!?!?!

Biografen Embassy, hvor Ringenes Herre og Hobitten har haft deres verdens premiere, ligger i Wellington, så den skulle vi selvfølgelig besøge!


Inden fik en LÆKKER pizza på en super hyggeligt gade restaurant i Wellington bar/café/rastaurant-område, som minder utrolig meget om den engelsk pub-kultur.


Og biografsalen var kæmpe stor! Den kunne snildt sammenlignes med et teater i Danmark, og når folk går i biffen på New Zealand, så er de også stejset ud som om,  de var på vej i teater!

Lørdag d. 7/12 havde Anne (og Emil) talt….. Vi skulle en tur ud og shoppe og i Zoologisk Have!

Vi shoppede om formiddagen og hyggede. Så kørte vi i zoo og det var så hyggeligt og fedt, med rigtig mange dyr. Og vi så vores første Kiwi, som er New Zealand nationalfugl og varetegn – som de er rigtig glade for. En sky fugl, som lever i naturen, som ikke kan flyve og derfor bliver spist af både hunde, dingo (vilde hunde) og katte. De gør rigtig meget, for at beskytte Kiwi’erne.


Meeeeeeen – de flotteste dyr var nu; TIGEREN!!! Og BJØRNEN!!!! Og søde, var de også!



Så kørte vi bare hjem og igen blev det super dårligt vejr – godt vi havde fået noget ud af dagen!

Næste morgen ville køreturen gå nordpå op ad østkysten til Hastings og Napier.

Masser af knus herfra!